SakkCentrum

Sakktehetségek a “Süss Fel nap!” programban

A TV2 idén is útjára indította nagyszabású kezdeményezését, a Süss fel nap! tehetségtámogató programot, melynek keretében ebben az évben két sakktehetségre is leadhatjuk a voksunkat.

Karácsonyi Kata

Karácsonyi Kata

Kata hatszoros országos bajnok, szorgalmas és nagyon szeret sakkozni. 5 évesen kezdett el játszani, Gellért bátyja ekkor már versenyszerűen űzte ezt a sportot, így Kata számára adott volt a lehetőség, hogy bekapcsolódjon ebbe a nagyszerű játékba. Miután édesapja megtanította neki az első lépéseket, el sem lehetett vonszolni a sakktábla mellől, nemsokára már versenyeken is elindult, jelenleg pedig a Kőbánya SC igazolt játékosa.

Kata bemutatkozó videója

 

Rehák Márk

Rehák Márk

A sakkot óvodás korában, a thai bokszot pedig 5 éves korában kezdte űzni. A heti háromszor másfél órás thai boksz edzés mellett sakkozni is jár, heti 2-3 alkalommal három órás edzésekre, így Márkra tökéletesen ráillik a mondás: ép testben ép lélek! Igyekszik tökéletesen végezni mindent, amit elkezd. A maximalizmusa olyan sportolói erényekkel párosul, mint a kitartás és a céltudatosság, ezek mellett a kihívások és a versenyzés csak plusz motivációt jelentenek számára.

Márk bemutatkozó videója

 

Katára és Márkra a TV2 Facebook oldalán lehet szavazni naponta egy lájkkal, egészen december 12-ig.
Akinek a legszorgalmasabbak és legkitartóbbak a támogatói, az nyer.

Drukkolunk Nektek! :)


Tetszett? Ajánld ismerőseidnek is, hogy ők is megnézhessék!

< Vissza



Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.

[Oldal frissítése]

Új hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be.